Nagelstudio Chantal

waar mooie nagels vanzelfsprekend zijn

Verzorging

Verzorging van de acrylnagels

Nu u eenmaal mooie nagels op uw handen en/ of voeten heeft wilt u natuurlijk ook graag dat ze mooi blijven!!

Een goede verzorging van de acrylnagels is dan ook heel belangrijk.

Nagelriemolie

Als u acrylnagels draagt is het verstandig om dagelijks uw nagelriemen in te smeren met een olie. Deze nagelriemolie is speciaal ontwikkeld voor acrylnagels en zorgt er voor dat uw nagelriemen mooi soepel blijven, waardoor je minder snel lifting (lucht) onder uw nagels krijgt.

Ook zorgt deze nagelriemolie er voor dat uw natuurlijke nagels gezond blijven. In de olie zitten ingrediënten die uw natuurlijke nagel voedt.

Vijlen

Doordat uw natuurlijke nagels gewoon doorgroeien, worden de acrylnagels ook steeds langer en misschien voor u té lang. Je stoot je nagels dan vaker en het risico dat er dan een nagel afknapt wordt ook steeds groter. Het is dan verstandig om uw acrylnagels een stukje korter te vijlen.

Dit doet u met een vijl die speciaal voor acrylnagels is gemaakt. Deze vijl is groffer, waardoor je de acrylnagels sneller op de gewenste lengte vijlt.

Je kunt/ mag de acrylnagels nooit knippen met een schaartje of knippertje. Doordat de acrylnagels heel hard zijn komt er te veel druk op de gehele nagel te staan, waardoor je natuurlijke nagels kunnen gaan inscheuren of de acryl los laat van de nagelplaat.

 Het vijlen van acrylnagels met een speciale vijl

De nagelriemolie en vijlen zijn verkrijgbaar bij Nagelstudio Chantal.