Nagelstudio Chantal

waar mooie nagels vanzelfsprekend zijn

Teennagels

French manicure op de teennagels

Je kunt je teennagels lakken met een mooi kleurtje, maar helaas blijft de nagellak nooit lang zitten.

Bij nagelstudio Chantal is het mogelijk om met een speciaal voor de tenen ontwikkelde gel een french manicure op je teennagels te laten zetten.

Wil je toch liever een mooie gelakte teennagel, maar die wel tot 4 weken blijft zitten en zijn glans behoudt? Dan kies je voor shellac. Shellac is een combinatie van nagellak en gel. Het wordt aangebracht als een nagellak maar moet uitharden onder een uv lamp. Shellac is verkrijbaar in prachtige kleuren.

Met een mooie french manicure of een kleurtje/glitter op je teennagels zien je voeten er super vrouwlijk en verzorgd uit.

Voor de zomer een echte aanrader!!!

De behandeling

Voordat het product wordt opgebracht, worden de teennagels eerst voorbehandeld. De nagelriemen worden teruggedrukt en de nagelplaat opgeruwd.

De gel wordt over de natuurlijke nagel gezet. Hiervoor is het belangrijk dat de teennagel op lengte is, zodat ik die op een goede lengte en vorm kan vijlen.

Nadat het product is aangebracht worden de nagels afgevijld en gelakt met een hoogglans lak.

Omdat een teennagel veel minder snel groeit dan een vingernagel, blijft het resultaat wel 4 (shellac) tot 8 weken zitten ( french manicure).