Nagelstudio Chantal

waar mooie nagels vanzelfsprekend zijn

Nagelbijters

Nagelbijters

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel vrouwen als mannen en is een vervelende gewoonte waar moeilijk van af te komen is.

Als nagelbijter herkent u vast het schaamtegevoel en de onzekerheid die daar bij horen en ook het verstoppen van uw handen komt u bekend voor. Acrylnagels zijn dan ook de oplossing voor dit probleem.

Doordat er een dun laagje acryl over uw natuurlijke nagel komt, zal de behoefte om te bijten een stuk minder zijn. Nu vraag u zich vast af hoe zelfs over zo'n klein stukje nagel toch een kunstnagel kan??

Bij een nagelbijter wordt er geen gebruik gemaakt van tips, maar van sjablonen. U heeft immers helemaal geen nagel waar een tip op kan worden geplakt. Het sjabloon wordt tegen de vingertop aan gezet, waarna uw nagelbed( roze gedeelte) verlengt wordt. Hier tegen aan wordt een dun randje french manicure gezet. Tenslotte komt over het geheel nog een laagje acryl om er zo 1 nagel van te maken.

Voor

Na

Het is aan te raden om als nagelbijter de lengte van de nagels eerst kort te houden. Omdat u niet gewend bent om nagels te hebben moet u daar eerst aan wennen. Als u ze te lang heeft, zullen ze er snel afknappen en dat is natuurlijk zonde.

Nadat u een paar keer terug bent geweest voor een nabehandeling kunt u langzaam aan de lengte ook wat langer laten.

Een nagelbijter vraagt om een speciale en intensievere behandeling. Daarom zult in het begin vaker terug moeten komen voor een nabehandeling dan een niet nagelbijter. Over het algemeen kost het een nagelbijter 5 tot 7 behandelingen om uw eigen nagel weer mooi en gezond te krijgen.

Omdat geen enkele nagelbijter hetzelfde is en dus ook het aantal behandelingen per persoon verschilt heb ik geen nagelbijtarrangement. Ik bekijk per persoon hoe het gaat en daar stem ik mijn behandelingen op af.

Dus bent u een nagelbijter en wilt u er ook zo graag vanaf komen??

Ik weet zeker dat ik er voor kan zorgen dat u uw handen niet meer verstopt, maar dat u ze zelfverzekerd zult laten zien!!

Neem gerust contact met me op voor vragen, of om een keer langs te komen in de salon.